01 квітня 2021 року між начальником Кіцманського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Віталієм Цюпою та головою Неполоковецької селищної ради Чернівецького району Чернівеької області Григорієм Храпком відбулась робоча зустріч щодо організації пенітенціарної пробації відносно осіб які звільняються з місць позбавлення волі.

       В житті кожної людини трапляються випадки коли не обійтися без сторонньої допомоги. Ще більшої підтримки потребують громадяни, які звільняються з місць позбавлення волі та повертаються до нормального життя в суспільство вільних людей. Самостійно зробити це вкрай важко. Тому в рамках здійснення пенітенціарної пробації, особам, які готуються до звільнення, надається допомога у соціальному супроводі, в побутовому та трудовому влаштуванні  за обраним ними місцем проживання.

       Голова Неполоковецької селищної ради Григорій Храпко зазначив, що співпраця в даному напрямі неодмінно буде проводитися, особи, які потребують допомоги не залишаться без уваги соціальних працівників, а Неполоковецька  селищна рада буде сприяти плідній співпраці з організаціями та установами, які працюють на благо та безпеку громади.