Порядок денний 7 сесії

Неполоковецької  селищної  ради  VIII  скликання

Від 08 червня 2021 року

.

  1. Про стан надходжень до місцевого бюджету платежів, місцевих податків і зборів від підприємств та виконання неполоковецького селищного бюджету за І квартал 2021 року.

          Інформує: Сідор Л.В. – начальник відділу фінансів.

 

  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік.

         Інформує: Сідор Л.В. – начальник відділу фінансів.

 

  1. Про надання одноразової грошової допомоги громадянам.

           Інформує: Сідор Л.В. – начальник відділу фінансів.

 

  1. Про розгляд листів підприємств, установ та організацій.

          Інформує: Сідор Л.В. – начальник відділу фінансів.

 

5. Про затвердження розпоряджень селищного голови.

          Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

 

6. Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, ведення державної реєстрації актів цивільного стану та вчинення дій щодо ведення погосподарського обліку на території населених пунктів Берегометського старостинського округу № 2 (с.Берегомет, с.Реваківці, с.Клокічка).

          Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

 

            7.   Про покладання обов’язків  щодо ведення державної реєстрації актів цивільного стану на території населених пунктів Оршовецького старостинського округу № 1 (с.Оршівці).

          Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

 

8. Про присвоєння назви новоствореній вулиці в с. Реваківці.

                      Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

 

9. Про зміну назви відділу освіти, культури та спорту селищної ради.

          Інформує: Стефюк Г.С.  – начальник відділу освіти, культури та спорту.

 

  1. Про затвердження Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Неполоковецької селищної голови.

         Інформує: Стефюк Г.С. – начальник відділу освіти, культури та спорту.

 

  1. Про затвердження Положення про територіальне міжшкільне методичне об’єднання.

          Інформує: Стефюк Г.С. – начальник відділу освіти, культури та спорту.

.

12. Про затвердження Положення про преміювання педагогічних працівників закладів освіти Неполоковецької селищної ради Чернівецького району Чернівецької області за високу результативність праці.

          Інформує: Стефюк Г.С. – начальник відділу освіти, культури та спорту.

 

  

 

            13. Про затвердження кошторисної документації.

                    Інформує: Храпко Г.В. – селищний голова.

 

14. Про повторний розгляд клопотання Благодійного фонду «Соціум» про виключення з предмету договору позички частини приміщення будівлі адміністративно-культурного центру  розміщену за адресою: с. Оршівці вул. Незалежності, 98.

        Інформує: Храпко Г.В. – селищний голова.

 

15. Про розгляд листа комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Верховної ради України щодо цін на транспортування газу.

Інформує: Храпко Г.В. – селищний голова.

 

            16. Про внесення змін до структури та штатної чисельності селищної ради.

                   Інформує: Чобан У.В. – спеціаліст з кадрової роботи.

 

            17. Про  встановлення місцевих податків та зборів на 2022 рік.

                   Інформує: Шершень Т.М. – спеціаліст з публічних закупівель.

 

            18. Про затвердження порядку вивезення твердих побутових відходів та встановлення плати за вказані послуги на території Неполоковецької селищної   ради .

                    Інформує: Шершень Т.М. – спеціаліст з публічних закупівель.

 

            19. Про прийняття у комунальну власність та на баланс селищної ради комп’ютерної техніки та шкільного автобуса.

                Інформує: Галіцька Л.М. – головний бухгалтер.

 

20. Про закріплення місця перебування шкільного автобуса та затвердження Положення про нього.

            Інформує: Стефюк Г.С. – начальник відділу освіти, культури та спорту.

 

            21. Про розгляд депутатського звернення Мажара В.В. щодо проведення конкурсу на посаду директора «Спортивного клубу смт. Неполоківці».

            Інформує: Мажар В.В. – депутат селищної ради.

 

            22. Про затвердження Програми підготовки юнаків до військової служби і призову до Збройних Сил України  та інших військових формувань у Неполоковецькій селищні раді на 2021 р.

                  Інформує: Шкраба М.В. - начальник ВОС

 

             23. Про розгляд заяв громадян із земельних питань.

    Інформує: Миронюк М.П. – начальник відділу земельних відносин:

 

1. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної

ділянки гр. Варзару Я.В. для ведення особистого селянського господарства.

2. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Манзюк Г.А. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

3. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Радівановій Д.Ю. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

4. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Боднару М.В. для ведення особистого селянського господарства.

5. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр.Цигельник М.П. для ведення особистого селянського господарства

6. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Бойчуку М.В. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

7. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної

ділянки гр. Комендат Л.О. для ведення особистого селянського господарства.

8. Про  припинення права користування  земельною ділянкою  гр. Шумейко Д.О. для ведення особистого селянського господарства.

9.  Про розгляд заяви гр.Пристайко С.В.

10. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Вакарюку В.К. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

11. Про передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.  Проданик Н.І. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

12. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Олійник М.О. для ведення особистого селянського господарства.

13. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Проданюк А.М. для ведення особистого селянського господарства.

14. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр. Томашевській З.Т. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

15. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Щербану А.Д. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

16. Про передачу  безоплатно у  власність  земельної  ділянки гр.  Гаврилюк О.І. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

17. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок  у власність гр.Антонюк А.О. для ведення особистого селянського господарства.

18. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр.Король О.В. для ведення особистого селянського господарства.

19. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Загарії О.І. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

20. Про  припинення права користування  земельною ділянкою  гр. Собку М.О. для ведення особистого селянського господарства.

21. Про  припинення права користування  земельною ділянкою  гр. Кілею М.М. для ведення особистого селянського господарства.

22. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр.Скрипчук Є.М. для ведення особистого селянського господарства.

23. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр.Чорней І.В. для ведення особистого селянського господарства.

24. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної   ділянки гр.Костенко З.Є. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

25. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  в оренду ТОВ "Берекол" для іншого сільськогосподарського призначення.

26. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки в оренду АТ «Чернівціобленерго для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (код 14.02) для будівництва опор ПЛ-10 кВ для включення в діючу електромережу.

27. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Козачука Б.М. для ведення особистого селянського господарства.

28. Про затвердження технічних документацій та передачу  безоплатно у  власність земельних ділянок гр.Костенко З.Є. для ведення особистого селянського господарства.

29. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Хащовому В.С для ведення особистого селянського господарства.

30. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр.Лисаковському М.І. для ведення особистого селянського господарства.

31. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  в оренду гр.Олійнику М.І. для іншого сільськогосподарського призначення.

32. Про затвердження технічної документації тапередачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Олійнику В.М. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

34. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр.Тарновецькій Г.З. для ведення особистого селянського господарства.

35. «Про  надання  дозволу  на  виготовлення  технічної   документації  земельної   ділянки  гр. Пріньковській О.І.» для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

36. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Ядернюк О.В. для ведення особистого селянського господарства.

37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки в с.Берегомет по вул.Шевченка.

38. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації земельної  ділянки у спільну сумісну власність гр. Ткачу О.І,  гр.Ткач Л.В. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

39. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр.Матей М.М. для ведення особистого селянського господарства.

40. Про  припинення права користування земельною ділянкою  гр. Ліхтіній К.Д. для ведення особистого селянського господарства.

41. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр. Бричко Н.І. для ведення особистого селянського господарства.

42. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Олійнику В.М. для ведення особистого селянського господарства.

43. «Про внесення змін в рішення Оршовецької сільської ради №25-12/2012 від 13.12.2012 року «Про надання дозволу на розробку технічноїдокументації щодо складання державного акта на право власності на земельнуділянку гр.Ляхович М.М.»

44. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Тощук О.Д. для ведення особистого селянського господарства.

45. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр.Боднару М.В. для ведення особистого селянського господарства

46. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Боднару В.І. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

47. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Галіцькій Г.С. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

48.  Про  надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації земельної ділянки

 гр. Олійнику В.М. для ведення особистого селянського господарства

49. Про  припинення права користування земельною ділянкою  гр. Іваницької Т.О. для ведення особистого селянського господарства

50. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки в оренду гр.Тарновецькому В.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

51. Про припинення  договору оренди земельної ділянки гр.Кирстюк І М. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

52. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної

ділянки  ПП   Івасюк Є.М. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

53.. Про розгляд заяви гр.Лук’ян Я.С.

54. Про розгляд заяви гр.Купчанка В.М.

55.Про розгляд заяви гр.Генкул В.П. 

56. Про розгляд заяви гр.Палійчука І.В.

57. Про розгляд заяви гр.Боровського В.В.

58.Про розгляд депутатського звернення  Мажара В.В.

 

 

 

             Селищний голова                                               Григорій   ХРАПКО